POBEDITE STRES U SAOBRAĆAJU: Mercedes-Benz Garmin Vivoactive 3

Da se talas tehnologije može iskoristiti na svim poljima potvrdila je i kompanija Mercedes, koja je nedavno udružila snage sa brendom Garmin

Iako vas poznato ime asocira na navigacione uređaje, ovom prilikom je Garmin potpisao Vivoactive 3 Smart Watch koji je u službi zdravlja i informisanja u toku vožnje. Praktični smart časovnik sa trokrakom zvezdom ima ambiciozan cilj - smanjenje umora ili stresa za upravljačem.

Tako vívoactive 3 marljivo prati otkucaje srca i podatke o stresu, nakon čega ih šalje direktno na Mercedes me-App, naprednu aplikaciju koja omogućava očitavanje biometrijskih podataka u realnom vremenu. Takođe, vozači koji odaberu pametni sat kompanije Mercedes na osnovu koordinacije gedžeta i aplikacije moći će da odaberu potencijalno manje stresne rute iz navigacionog sistema.

Pametni Vívoactive 3 časovnik takođe može aktivirati adekvatnu vrstu masaže sedišta ili kontrolu klimatizacije uz odgovarajuće ambijentalno osvetljenje u vozilu. Cena ovog „gedžeta“ iznosi oko 250 evra.

TopSpeed Team