Cars & Models: Pod sjajem zvezda

Emil Frey Auto Centar ima prvi salon Mercedes-Benz vozila kod nas koji potpuno odgovara strogim standardima čuvene kompanije. Uz blistave automobile sa trokrakom zvezdom predstavili smo i novitete za proleće/leto 2021. iz kolekcije Lacoste, koju zastupa "N Sport"

Po nekom nepisanom pravilu Lacoste je sinonim za sportsku eleganciju. Odeću i obuću marke krasi jednostavnost dizajna i izbora boja, te upotreba kvalitetnih materijala, po čemu su proizvodi čuvenog francuskog proizvođača odavno poznati.

Naravno, ni najnovija kolekcija za proleće/leto 2021. godine, koja je već u prodaji zahvaljujući kompaniji "N Sport", zastupniku ove, ali mnogih renomiranih robnih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine, nije izuzetak.

Kvalitet, elegancija i odlične performanse sinonimi su i za vozila koja na sebi nose simbol trokrake zvezde. U nedavno renoviranom salonu Emil Frey Auto Centra, koji je ovlašćeni Mercedes-Benz partner i serviser u Beogradu, "povezali" smo zvezde automobilske industrije, konkretno četiri potpuno različite verzije modela aktuelne E-klasse, i robnu marku čiji je zaštitni znak krokodil. I to izgleda baš "opasno"... Dopadljivo!

Ima tu za svakog po nešto, pogotovo za one koji su sportskog duha i poklonici ovakvog stila oblačenja. I ovo je, svakako, samo deo ponude. Više informacija možete pronaći na internet stranici www.n-sport.net i obaviti online kupovinu ili pak otići do nekog od 60 prodajnih objekata kompanije "N Sport" širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine.

Emil Frey Auto Centar
Ovlašćeni Mercedes-Benz partner i servisni centar u Beogradu koji posluje u okviru Emil Frey Grupe, kompanija Emil Frey Auto Centar nedavno je potpuno obnovila svoj prodajni salon u ulici Omladinskih brigada 33. Sada je on prvi i jedini Mercedes-Benz salon u Srbiji dizajniran prema strogim principima i standardima MAR2020, propisanim od strane kompanije Mercedes-Benz AG.

Kupci su u prilici da na više od 1.500 m2 u potpuno novom ambijentu, moderne arhitekture i najsofisticiranije digitalne tehnologije, iskuse premijum doživljaj brenda sa trokrakom zvezdom i bliže se upoznaju sa tim vozilima, kao i podbrendovima G, AMG, Maybach i EQ. Dizajn objekta je prepoznatljiv i vešto osmišljen imajući na umu minimalistički luksuz, tako da nudi toplinu i udobnost premijum salona, koja je već dobro poznata kupcima spomenutih brendova.

Gama Mercedes-Benz vozila zadovoljava ukuse i najprobirljivijih kupaca. Pri tome, kompanija Emil Frey Auto Centar, pored toga što poseduje najsavremeniji salon te vrste u Srbiji, postavlja i nove standarde poslovanja. U ovim izazovnim uslovima, nastojanja su da se formira "održivi lager" vozila, kako bi se što pre moglo odgovoriti željama klijenata, te što više upotpunila ponuda. Jedan od najboljih primera je, recimo, aktuelna "E klasa". Emil Frey Auto Centar je nudi u čak nekoliko verzija, kao i uz AMG paket opreme za sedan, te Cabrio, Coupe i E 53 AMG.

Novi izložbeni salon, takođe, redefiniše ulogu digitalnog sveta, bez negiranja tradicionalnih, analognih oblika komunikacije. Prodajni tim osigurava pravilnu prezentaciju pomoću ličnog kontakta i korišćenjem digitalnih elemenata, kao što su LED ekrani poslednje generacije, čime se dodatno unapređuje Mercedes-Benz brend iskustvo. Novi standardi primenjeni su i u post-prodajnom delu poslovanja. Kompanija Emil Frey Auto Centar u potpunosti je odvojila prijemno-servisni deo od prodajnog dela, i time bitno unapredila kvalitet usluge.

Najsavremeniji prijemni deo još uvek je u fazi razvoja i očekuje se da će u punom kapacitetu biti naredne godine. U svakom slučaju, cilj je klijentima ponuditi samo ono najbolje. A to je moguće uz kontinuirani razvoj i unapređenje ponuda i usluga, što podrazumeva praćenje najsavremenijih trendova.

Iako je, u skladu sa trenutnim okolnostima, broj ljudi koji istovremeno borave u zatvorenom prostoru ograničen, preporuka je da, ipak, posetite Emil Frey Auto Centar, jer su preduzete sve neophodne mere zaštite i prevencije. Možda pronađete svoju "srećnu" zvezdu!

Detaljnije informacije o prikazanim odevnim predmetima i obući, ali i vozilima, možete pronaći u najnovijem broju TopSpeed magazina, koji se nalazi u prodaji širom Srbije.

Impresum
garderoba:
NSport, N Fashion, Lacoste - N Sport, Beograd, Auto-put Beograd - Novi Sad 150a
obuća: Lacoste- N Sport, Beograd, Auto-put Beograd - Novi Sad 150a
automobili: Mercedes-Benz E-Klasse
lokacija: Emil Frey Auto Centar, Beograd Omladinskih brigada 33
modeli: Ana Kostić i Saša Denčić
fotograf: Vladimir Pavlović
snimatelj: Nenad Surčulija

TopSpeed Team