CARS & MODELS by TopSpeed: Zelena rapsodija (VIDEO)

14/05/2019. TopSpeed Team

Noviteti iz kompanije „N Sport“, ovog puta na neobičnoj putanji, na prostorima Golf Kluba Beograd u novom modelu CUPRA Ateca

Proleće je mnogima omiljeno godišnje doba, jer lepo vreme i prijatne temperature naprosto mame na razne aktivnosti. Za tako nešto potrebno je prikladno se opremiti, što daje dodatnu dozu elana i samopouzdanja. Kompanija N Sport, zastupnik i uvoznik najpoznatijih svetskih robnih marki na tržištu Srbije i Bosne i Hercegovine, nudi širok izbor kako odeće, tako i obuće.

Nakon što su posetili jedan od 60 prodajnih objekata N Sporta u regionu, naši modeli obreli su na golf terenima, sve sa novim SUV-om na tržištu Srbije, CUPRA Ateca. Naravno, opremljeni Puma, Armani Exchange i ostalim novitetima, bili su spremni za svaki dogadjaj ili „ace“ kako se u golfu kaže. Jedan od događaja je bila igra golf, a Puma obuća namenjena prvenstveno za sport bila im je ogroman plus u ovoj neočekivanoj situaciji.

U prtljažniku CUPRA Atece imali su i rezervni outfit za vraćanje na prvobitnu planiranu rutu, jer Replay štikle koliko god bile udobne, nisu predvidjene za golf i travnati „tepih“. Stoga su spakovali sve stvari, do poslednjeg para Staff Jeansa i krenuli u neku novu avanturu i neku novu modnu priču za sledeći put. A ako vas zanima šta to naši modeli nisu imali u prtljažniku Cupre, možete pogledati na sajtu www.n-sport. net ili jednostavno, bez skretanja sa puta svratiti u jednu od mnogobrojnih radnji N Sporta.

CUPRA ATECA

Španska marka koja posluje pod okriljem VW grupacije sve više polaže na sportski portfolio. U skladu sa ovom strategijom, SEAT je osnovao zaseban brend CUPRA, a prvi izdanak nove sportske porodice je upravo Ateca. Kompaktni SUV se autentičnim obeležjima distancirao u odnosu na civilnog rođaka, običnu Atecu.

Veliki točkovi od 19 inča, aerodinamični dodaci i četvorostruki izduvni sistem stavljaju do znanja da ovo ipak nije običan SUV, već model koji skreće pažnju ekskluzivnom i dinamičnom notom.

To se vidi i po unutrašnjosti koja u prvi plan stavlja premijum osećaj zahvaljujući kvalitetnim materijalima. Sportska sedišta sa istaknutim štepovima i presvučena dolaze u kombinaciji kože i alkantare, koja se nalazi i na unutrašnjim stranicama vrata, a kao svojevrstan ukras implementirani su određeni elementi od aluminijuma, uključujući i nožne komande.

No, da ne ostane sve na pukom ukrašavanju, pobrinulo se snažno „srce“ ovog automobila koji pod haubom krije 2.0 TFSI motor sa ozbiljnih 300 KS koje se preko automatskog DSG menjača prenose na sva četiri točka. Sa ubrzanjem do 100 km/h za 5,2 sekunde i maksimalnom brzinom blizu 250 km/h, Cupra Ateca se bez dileme svrstava u red dinamičnijih SUV-ova, podobnih za svakodnevnu vožnju u urbanoj sredini, odlazak u prirodu, ali i na stazu gde može da iskaže sav potencijal.

Golf klub „Beograd”

Na našim prostorima golf je prilično redak sport, ali veoma interesantan. Zato treba odmah, već od samog starta razbiti predrasude, jer ovo je igra za sve i veoma zdrav vid rekreacije. Neke procene su da širom sveta 67 miliona ljudi redovno uživa o ovoj igri, dok u Evropi ima 4,5 miliona registrovanih golfera.

Golf klub „Beograd“ na Adi Ciganliji je deo Golf Asocijacije Srbije. Ubraja u tzv. parkland golf terene, što znači da se nalazi u okviru ambijentalne celine parka, sa dosta drveća. Teren na poznatom beogradskom izletišštu prostire se na 35 hekatra i ima 9 rupa, ukupne dužine 4.860 metara (par 68). Otvoren je od 7 ujutro do 20 časova uveče.

U sastavu Golf kluba „Beogarad“ nalaze se i vežbalište, recepcija i klupska kuća sa sobom za čloanove, kafeom, igraonicom za decu, svlačionicama sa tuševima i prostorijom za odlaganje golf opreme, te simulatorima, kao i restoranom, prodavnicom prateće opreme itd. Više informacija na office@golfclub.co.rs

TopSpeed Team