CARS & MODELS by TopSpeed: U velikom stilu (VIDEO)

Došli smo i do poslednjeg editorijala za ovu godinu, i to kakvog! Znate ono kad kažu “BOOM za kraj”? E, to i mi kažemo za ovaj novi Mercedes-Benz G-klasu kojim su naši modeli došli na Novogodišnji market ispred Radisson Collection Old Mill hotela u Beogradu

Impressum

garderoba: N Sport, N Fashion, N Sport, Puma, Tommy Hilfinger, Guess, Fila, Staff, Armani i Irena BLK, Beograd, Auto-put Beograd - Novi Sad 150a
obuća: Puma, Guess i Paciotti - N Sport, Beograd, Auto-put Beograd - Novi Sad 150a
automobil: Mercedes-Benz G-Klase, Star Import d.o.o., Beograd, Omladinskih brigada 33
lokacija: “Radisson Collection Hotel”, Beograd, Bul. Vojvode Mišića 15
modeli: Aleksandra Ilić i Vladimir Gašić
fotograf: Aleksandar Savin
video: Petar Marković

Znamo da često u šali da kažemo za neke automobile da “imaju mesta” čak toliko da se naši modeli mogu u njima da se presvuku... A ova nova G-klasa ima i više od toga. Prostora ima toliko da su stale i nove jakne i ostala odeća, pa i obuća iz najnovije zimske kolekcije kompanije N-Sport, koja na našem, ali i tržištu Bosne i Hercegovine zastupa veliki broj najpoznatijih robnih marki.

Što se tiče presvlačenja, ono je bilo u još udobnijem ambijentu Radisson Collection Old Mill hotela u Beogradu. A onda, pravac Novogodišnji market i pretpraznična atmosfera, ukrasi, topla jela i čaj, kuvano vino, te savršene novogodišnje slike. U ovom editorijalu smo se potrudili da vam predstavimo dve opcije novogodišnjeg outfita, jedan u avanturističkom i sportskom izdanju ako planirate da proslavite negde na skijalištu, planini ili slično, a drugi ako ste planirali da provedete u izlasku, na večeri ili negde treće, sa naglaskom na “fancy dress code”.

U svakom slučaju, sve stvari ćete pronaći u jednoj od 60 prodajnih objekata kompanije N-Sport/N-Fashion ili jednostavno iz udobnosti svog stana na adresi www.n-sport.net Verujemo da ćete pronaći sve što vam je potrebno za ovu zimu i novogodišnje veče, a mi iz redakcije TopSpeed-a vam želimo da je provedete što bolje možete uz neki outfit ili autmobil iz naših editorijala.

Mercedes-Benz G-klasa
Nova Mercedes-Benz G-klasa predstavlja se u vrhunskoj formi.Na putu i van njega, u bilo kojim uslovima vožnje, ovo terensko vozilo zadivljuje svojim performansama, najnovijim sistemima podrške, izvanrednom upravljivošću i bezbednošću. Istovremeno, novo vešanje, režimi vožnje DYNAMIC SELECT, G-režim i tri različite stoprocentne blokade diferencijala poboljšavaju ne samo komfor tokom vožnje već i agilnost vozila na bilo kojoj podlozi.

„Nova G-Klasa još više podiže standarde na svim važnim poljima – u pogledu performansi na putu i van njega, kao i u komforu i telematici. Novi model naše serije koja najduže traje idealno je opremljen da nastavi svoju uspešnu priču. Ukratko, nova G-Klasa je još uvek G, samo bolja“, naglašava Ola Kelenius (Ola Källenius), predsedavajuci odbora kompanije Daimler AG.

Još 1979. godine, Mercedes je istakao da je namera inženjera bila da stvore vozilo sa ekstremnim off road mogućnostima, ali i sa izvanrednim karakteristikama na putu. Od tada pa do današnjih dana, G-Klasa nije robovala kartkotrajnim trendovima, ostala je verna sebi i svojoj terenskoj filozofiji. Baš u tome leži njen legendarni uspeh da, posle 40 godina, sa ponosom pokazuje da je „jača od vremena“. G-klasa je simbol neuništivosti i agilnosti od koje zastaje dah. To je vozilo koje je napravljeno za najekstremnije primene – ona gospodari terenima na kojima drugi automobili nisi pomolili ni glavu.

Očekivanja u 1979. godini su predviđala da godišnje neće biti više od 10.000 jedinica G-klase. Danas, 40 godina posle, SUV segment vozila je popularniji nego ikad. O tome svedoči i činjenica da je danas to najveći volumenski segment u brendu Mercedes-Benz. Jedinstveni DNK G-klase se jasno oseća u svim SUV modelima brenda Mercedes. Sasvim sigurno da je genetska povezanost sa ovom ikonom dizajna odredila uspešnost čitavog segmenta.

Specifikacija za G-klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu. Zahvaljujući dizajnu osovine, performanse poslednje generacije G-Klase na putu su poboljšane. Na putu, G je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Van puta, čvršća je u držanju pravca i agilna i laka za vožnju.

Današnja G-klasa pretrpela je i značajne promene u vidu digitalizacije i dizajna enterijera. Dobijen je moderan redizajnirani izgled koji daje drugačije tumačenje klasične spoljašnjosti vozila. Sa karakterom terenskog vozila i vrhunskom luksuznom opremom, G-Klasa je uvek kombinovala dva ekstrema u harmoničnu simbiozu.

Čarobni „Božićni trg”
Ima neke magije u iščekivanju praznika i prazničnoj atmosferi. Zbog toga je Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade, po peti put zaredom otvorio vrata Božićnog trga u Bulevaru Vojvode Mišića 15. Ovaj praznični ugođaj će trajati sve do 8. januara 2020. godine, a posetioce očekuju drvene kućice sa bogatom ponudom zimskih specijaliteta i odlična zabava nedeljom za mališane. Radno vreme trga je od 14 do 19 časova (ponedeljak - subota) i od 11 do 19 časova (nedelja).

Snimanje za novi modni editorijal u saradnji sa Mercedes-Benz Srbija, N-Fashion i Radisson CollectionFotograf - Aleksandar SavinModeli - Aleksandra Ilić i Vladimir GašićStilista - Vladimir GašićVideo - Petar MarkovićPratite nas:www.topspeed.rsTWITTER: http://twitter.com/topspeedmagazinFACEBOOK: http://facebook.com/topspeedmagazineINSTAGRAM: http://instagram.com/topspeedmagazineYOUTUBE: http://youtube.com/topspeedtvedition

Prepustite se uživanju i magiji istražujući ovaj trg. Bićete očarani mnoštvom boja i mirisa koji stvaraju praznično raspoloženje. Manifestaciju “Božićni trg” prati i “Nedeljni branč” restorana restorana OMB Larder + Lounge, koji traje od 12 do 17 časova. Uživaćete u izboru svežih i mešanih salata, sireva, pita, mesnim specijalitetima i dezertnoj stanici. Vino, pivo, sokovi, penušavac i Java kafa su uključeni u cenu od 2.900 RSD po osobi. Deca od 0 do 6 godina ne plaćaju, od 6 do 12 godina plaćaju do 50%.

Parking je slobodan za sve goste Božićnog trga i restorana. Srećni praznici i uživajte!

TopSpeed Team