CARS & MODELS by TopSpeed: Trendovi (VIDEO)

Iz bogate ponude kompanije N Sport, koja je uvoznik i distrubuter mnogih renomiranih svetskih robnih marki, mi smo uz trokraku zvezdu, odnosno Mercedes-Benz A-klasu, izdvojili i ove modne aktuelnosti...

U poslednjih par godina, veliku pažnju svih privlače takozvane “Kpop” muzičke grupe koje nam dolaze iz Azije. Kroz njihovu muziku su celom svetu približili azijsku kulturu, ali i način oblačenja, shvatanja fotografije i estetike uopšte, što je celom “zapadnom svetu” bilo potpuno nepoznato. I danas se u najpopularnijim svetskim magazinima uglavnom vide ti azijski trendovi u modnoj industriji, ali i savremenoj kulturi.

Ni mi ne zaostajemo u tim trendovima. U ovom broju nam je “Kpop” bila inspiracija, zajedno sa A-klasom Mercedes-Benza, i to u limuzinskoj verziji karoserije. Enterijer je moderan i cool, tako da odlično korespondira sa mlađim generacijama, a outfiti na modelima upotpunjavaju celokupni doživljaj Azije u Beogradu, kroz ono što je ostalo od Savamale i Hercegovačke ulice...

Ove, kao i druge najnovije modele iz bogate ponude N Sporta možete pronaći u svim maloprodajnim objektima, a ima ih preko 60 širom Srbije i Bosne i Hercegovine, budući da je ova kompanija i ekskluzivni zastupnik upravo za ove zemlje. O kompletnoj ponudi možete se informisati i na www.n-sport.net

Mercedes-Benz A-klasa limuzina
Ulaznica za kompaktni segment Mercedes-Benz vozila, popularna A-klasa je po prvi put dobila svoju limuzinsku verziju. Ovaj model sa četvora vrata premijerno je predstavljen publici u Beogradu na Međunarodnom salonu automobila u martu ove godine.

A-klasa limuzina nalazi se u samom vrhu kompaktnog segmenta kada su u pitanju mnogi detalji, no izdvojimo samo neke... Prostor za glave putnika pozadi je izdašan, dok široki otvor prtljažnika omogućava praktičan i lak utovar i istovar čak i većeg prtljaga.

Ova limuzina poseduje i sve poznate vrline A-klase u hečbek verziji. Tu su moderni, efikasni motori, visok nivo sigurnosti zahvaljujući vrhunskim sistemima asistencije u vožnji, kao i intuitivni i pametni infotejment sistem MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Pored toga, nova A-klasa limuzina ima nizak aerodinamični otpor. A ta dobra aerodinamika presudni je faktor i za niske vrednosti potrošnje goriva. Novitet u ponudi pogonskih agregata za ovaj model predstavlja plag-in hibrid model A 250 e, koji donosi impresivne rezultate kombinovane potrošnje goriva, a proizvođač deklariše prosek od 1,4 l/100 km uz emisiju CO2 33-32 g/km, kao i kombinovanu potrošnju električne energije 14,8 -14,7 kWh/100 km.

A-klasa limuzina je pravi izbor za sve koje traže kompaktnu, sportsku limuzinu, sa odvojenim prtljažnikom. Zajedno sa modelima C-klasa, E-klasa i S-klasa, Mercedes-Benz je kompletirao ponudu premijum limuzina.

Model Mercedes-Benz A 180 limuzina dostupan je po ceni od 25.200 evra.

Snimili smo novi modni editorijal za septembarski broj magazina TopSpeed u saradnji sa Mercedes Benz i N-Fashion.Automobil: Mercedes Benz A180d limousineFotograf: Aleksandar SavinModeli: Anastasija Grujić i Alek KulundžićStilista: Vladimir GašićVideo: Petar Marković

TopSpeed Team