CARS & MODELS by TopSpeed: Sportska senzualnost

Novi Hyundai Tucson nije samo puka evolucija svog prethodnika, već novitet u svakom smislu, koji prati trend “progresivnog” dizajna, baš kao i nova kolekcija brenda Puma, kojeg zastupa kompanija N Sport

Iako je proleće zvanično počelo, vremenske prilike kao da još uvek ne prate kalendar, pa to ne možemo jasno da osetimo. Međutim, to ne znači da se već sada ne treba pripremiti za sunčane i toplije dane.

Kompanija N Sport, zastupnik mnogih renomiranih robnih marki odeće i obuće za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine, uveliko nudi najnovije kolekcije za proleće/leto 2021.

Puma, kao jedan od najpopularnijih brendova koji neguju izrazito sportski stil, ima veoma bogatu ponudu... Novi dizajn, materijali i boje ne krase samo novitete modne industrije, već se odnose i na automobilsku.

U slučaju modela Hyundai Tucson četvrte generacije, utisak je da se otišlo i korak dalje. On nije evolucija, već revolucija u odnosu na prethodnika u svakom smislu. A atraktivna pojava se dobro uklopila uz sportske odevne predmete marke Puma.

Jedino što prijatan ambijent vinarije “Deurić” na obroncima Fruške gore nismo mogli do kraja da dočaramo, što zbog aktuelne epidemiološke situacije, što zbog činjenice da uvek jasno razdvajamo alkohol i vožnju. Zato, o kvalitetnim vinima možda neki drugi put, a sada je akcenat isključivo na sportu i rekreaciji.

N Sport tu ima mnogo toga da ponudi, jer čak i kada tržni centri ne rade i kada nije moguće otići do nekog od 60 i više prodajnih objekata širom naše zemlje i Bosne i Hercegovine, još uvek ostaje mogućnost upoznavanja sa ponudom putem internet stranice www.n-sport.net i online kupovine.

Kompletan spisak odeće i obuće prikazane u ovom editorijalu, uključujući i njihove cene, možete videti u najnovijem broju TopSpeed magazina, koji je ovih dana stigao na kioske širom Srbije.

TopSpeed Team