CARS & MODELS by TopSpeed: Snovi nadohvat ruke

N Fashion u ponudi ima mnogo robnih marki sa kojima možete napraviti gotovo bezbroj kombinacija, skoro sve što poželite u svojim snovima, a onda uz to, uklopite i elegantnu zvezdu Mercedes-Benz E-klase u ekskluzivnom ambijentu „Beograda na vodi“

Dobro je kada znate šta u životu želite i kada imate snove, a još bolje je kada ih ostvarite. Automobil sa znakom trokrake zvezde i stan u luksuznom naselju se tu svakako dobro uklapaju.

Nedostaju još samo neke sitnice, koje je moguće naknadno dodati i nivo zadovoljstva podići još više. Recimo, odgovarajuća odeća i obuća... Budući da kompanija “N Sport” i “N Fashion” zastupa veliki broj renomiranih svetskih marki, ni to nije problem!

Nove kolekcije su upravo stigle... Zato je samo potrebno da svratite do nekog od 60 prodajnih objekata “N Sporta” širom Srbije ili Bosne i Hercegovine. Da biste imali još širu sliku i bolji uvid u kompletnu ponudu, svakako je dobro da prvo posetite www.n-sport.net i “sakupite” još više informacija.

Potom da prespavate i možda će se u snu pojaviti još neke nove ideje? U svakom slučaju, pokušajte da ostvarite svoje snove...

Kompletnu „N Fashion“ kolekciju iz ovog modnog editorijala možete videti u aktuelnom broju TopSpeed magazina, koji je u prodaji širom Srbije.

TopSpeed Team