CARS & MODELS by TopSpeed: Pitanje izbora

Kompanija N Sport već godinama unazad nudi najnovije kolekcije renomiranih svetskih proizvođača odeće i obuće, a na kupcima je da se sami odluče. U svetu pneumatika i pratećih usluga, kao i održavanjem vozila, internacionalni prodajno-servisni lanac Vianor ima sličnu misiju

Ponekad u životu nije lako odlučiti se za nešto... Recimo, neku robu ili usluge, ali veoma je važno da postoji mogućnost izbora.

Zastupnik za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine poznatih svetskih marki odeće i obuće, kompanija N Sport, u svom bogatom asortimanu nudi veliki izbor. Za ovu priliku odabrani su brendovi Replay, Guess, Tommy Hilfi ger, Karl Lagerfeld i Puma. Praktično, za svakog ponešto, samo je pitanje izbora.

U svakom slučaju, nove kolekcije za proleće i leto 2021. počele su da pristižu u prodajne objekte kompanije “N Sport”, kojih širom naše zemlje, kao i Bosne i Hercegovine, ima preko 60. Za one koji teže donose odluke ili naprosto žele malo više da kombinuju ili razmišljaju, tu je sajt www.n-sport.net sa detaljno prikazanom ponudom.

A kako i zašto smo za snimanje ovog modnog editorijala izabrali baš vulkanizerski servis VIANOR i Porsche Taycan smestili u taj ambijent, to je već stvar našeg izbora!

U prevodu sa latinskog Via Nor znači “severni put”... U ovom slučaju, to je najkraći put do kvalitetnih pneumatika, ali i održavanja vozila... U nordijskim zemljama, nekim državama Evropske unije, Rusiji i na jugoistoku Evrope, VIANOR predstavlja najveći lanac prodajnih centara pneumatika.

U okviru ovog prodajno-servisnog lanca, u 27 zemalja posluje preko 1.300 centara koji u ponudi imaju pneumatike Nokian, Falken, Michelin, Pirelli, Hankook i mnoge druge. A ono što je najvažnije: stalno se otvaraju novi objekti i prodaja raste.

Pored pneumatika vodećih svetskih proizvođača, za sve vrste i modele putničkih vozila, venova, kamiona i radnih mašina, u VIANOR centrima se mogu naći i naplaci, akumulatori, amortizeri, izduvni sistemi, ulja i filteri, kao i još čitav niz rezervnih delova. Moguće je obaviti i niz servisnih usluga koje nisu povezane samo sa pneumaticima.

Na teritoriji Srbije, na više od 20 adresa nalaze se VIANOR prodajno-servisni objekti. Jedan od najnovijih, Pneus Novus, inače u sistemu kompanije Pneumaster, nedavno je otvoren u Beogradu. U ulici Mije Kovačevića br. 3 na Paliluli, na jednom mestu postoji veliki izbor pneumatika najpoznatijih svetskih proizvođača, potom naplataka i prateće opreme za vozila.

Tu je i vulkanizerski servis za sve vrste reparacija, te servis za vozila sa pratećom dijagnostikom, “hotel” za gume i perionica. Suština je da VIANOR omogućava kupcima da na jednom mestu, što brže i lakše opreme svoje vozilo, bilo letnjim ili zimskim pneumaticima.

Više informacija potražite na www.pneumaster.rs

TopSpeed Team