CARS & MODELS by TopSpeed: Na korak do proleća (VIDEO)

Ako već zime nema, onda da se barem pripremimo za proleće. Tu su atraktivne kombinacije iz ponude N Sporta i isto tako atraktivan Renault Clio. A sve to, smestili smo u prijatan ambijent „Radisson Collection“ hotela u Beogradu

U ovom editorijalu prizivamo proleće... Dobro ste pročitali - proleće! Da li zbog boje treće generacije modela Renault Clio ili zbog sunčevih zraka ispred popularnog beogradskog hotela „Radisson Collection“, ne znamo, ali ne žalimo se!

Znamo samo da su nam kao inspiracija poslužili i ambijent i boje, a svakako i toplije vreme. Stoga naši modeli nose odeću i obući iz nove prolećne kolekcije kompanije N-Sport, koja je zastupnik velikog broja renomiranih svetskih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine.

Na narednim stranicama možete videti samo delić onoga šta je novo u ponudi brendova Puma, Fila, Lacoste, Diadora i mnogih drugih. Ima tu dosta pastelnih boja, koje se dobro uklapaju sa ovom neuobičajenom bojom automobila, tako da ova kombinacija nije mogla da prođe nezapaženo.

Ako mislite da možda možete bolje da uklopite boje ili napravite neku bolju odevnu kombinaciju pogledajte on-line ponudu na www.n-sport. net pa potom posetite i neki od 60 prodajnih objekata širom naše zemlje ili Bosne i Hercegovine. I požurite... Jer, proleće stiže!

Renault Clio
Nedavno je na naše tržište stigla peta generacija jednog od najpopularnijih Renault automobila. Novi Clio zavodi senzualnim linijama i full LED svetlosnim potpisom. U duhu savremenog doba usredređen je na najmodernije tehnologije na polju čistih pogonskih agregata, povezanosti u pametnom kokpitu i sigurnosnih sistema odnosno asistencija u vožnji.

Nudi jedan od najvećih ekrana osetljivih na dodir u klasi u okviru Easy Connect sistema, uz mogućnost pretrage interesnih tačaka na Google Places. U vožnji se u potpunosti može prilagoditi vašem raspoloženju pomoću Multi-Sense uređajima i opcijama Eco, Neutral, Comfort i Sport.

Automatska parking kočnica i hands-free kartica olakšavaju svakodnevnu upotrebu, baš kao i prtljažnik zapremine 391 litar koji je najveći u klasi. Početna cena u Srbiji iznosi 11.290 evra i odnosi se na model Clio Life SCe 75, koji pokreće benzinac zapremine 999 „kubika“ sa 75 KS, a dostupni su još i turbo benzinski motori od 100 i 130 KS sa ručnim ili automatskim menjačima, kao i Blue dCi dizeli od 85 i 115 KS.

Snimanje editorijala za februarski broj magazina 2020. u saradnji sa Renault Nissan Srbija, N-Sport i Radisson CollectionFotograf: Aleksandar SavinModeli: Ivana Pejanović i Ognjen KovačevićStilista Vladimir GašićVideo: Petar MarkovićPratite nas:www.topspeed.rsTWITTER: http://twitter.com/topspeedmagazinFACEBOOK: http://facebook.com/topspeedmagazineINSTAGRAM: http://instagram.com/topspeedmagazineYOUTUBE: http://youtube.com/topspeedtvedition

OMB Throwback meni
Poseban dodatak novom jelovniku restorana OMB Larder + Lounge. Jedan od najautentičnijih prostora u gradu, restoran OMB Larder + Lounge hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade u novoj sezoni iznenađuje kreativnim pravcima i predstavlja novi jelovnik, kao i njegov poseban dodatak - OMB Throwback.

Glavni šef kuhinje, Nenad Živković, sa svojim timom je u okviru OMB Throwback jelovnika kreirao nove varijacije ukusa i osmislio autentičnu verziju jela koja su se 70-ih i 80-ih služila u Beogradu, a čiji jedinstven način pripreme i prezentacije više nije zastupljen. Gosti će imati priliku da biraju između 8 jela koja se spremaju od najsvežijih namirnica i sastojaka i imaju karakterističan način serviranja pred posetiocima.

Iz tog razloga predviđen je za grupu od minimum 6 ljudi, a rezervacija se mora napraviti najkasnije dan pre dolaska. Novi jelovnik pažljivo čuva omiljena jela koja ste voleli i dopunjuje ih novim i osveženim idejama koje prave fini balans između modernog i tradicionalnog. Više informacija o restoranu i jelovnicima možete naći na www.omb.rs

TopSpeed Team