CARS & MODELS by TopSpeed: Igre svetlosti

Nova Toyota Yaris je „razbila“ zimsko sivilo i unela nove boje, pa razloga za stajanje nema. Isto tako, nova kolekcija robne marke Puma, koju zastupa kompanija „N Sport“, stigla je u novim bojama, a mi smo ih samo spojili

Približavanje proleća u automobilskoj industriji obično je značilo i buđenje iz zimske letargije. Budući da je prethodna godina bila mnogo drugačija i u većem delu prilično “uspavana”, svaka pojava nekog noviteta donosila je novu energiju.

Slična situacija je i sa modnom industrijom, mada je bilo novih kolekcija odeće i obuće, jer ni ova privredna grana ne trpi da stoji. Zapravo, posao ne može da stoji i ponekad nije potrebno mnogo da bi se nešto prokrenulo, ali je uvek potrebna neka nova energija...

Kompanija “N Sport”, koja je godinama unazad zastupnik mnogih poznatih svetskih marki odeće i obuće za tržište naše zemlje, ali i Bosne i Hercegovine, takođe je veoma dinamična i prati aktuelne trendove.

Nove kolekcije stižu u prodajne objekte gotovo istovremeno kada i širom Evrope, pa i sveta, tako da kašnjenja nema. Uostalom, to potvrđuje i izbor koji smo napravili za ovaj modni editorijal, a u fokusu su brendovi Puma i Guess, tj. akcenat je stavljen na sportski stil odevanja i ono što žele mladi.

U skladu sa tim, malo smo se poigrali svetlosnim efektima u centru NAVAK pored Subotišta, pa smo nove Yarise, četvrte generacije, koji su nedavno stigli u Srbiju, prikazali i na malo drugačiji način. Konačno, zašto ne probati nešto novo, ako već postoji energija za to?

I kada se stvari pokrenu, onda je važno da nema stajanja. Zato, ako ste ovde videli nešto što vam se dopada ili imate neku drugu ideju, ne oklevajte, već proverite ponudu na sajtu kompanije “N Sport” www.n-sport.net ili posetite neki od 60 prodajnih objekata širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Kompletan spisak prikazanih modnih artikala i njihovih cena možete pronaći u novom broju TopSpeed magazina, koji je upravo stigao na kioske širom Srbije.

TopSpeed Team