CARS & MODELS by TopSpeed: Igra senki (VIDEO)

Polako prelazimo na vremenske promene i hladnije vreme, tamnije boje i „toplije“ automobile. Jedna takva kombinacija sa novitetima iz kolekcije N Sport našla se i u našem Cars & Models editorijalu uz Mercedes-Benz B-klase

Na dan kada smo radili ovaj prvi, da kažemo, jesenji modni editorijal, dobili smo pravi efekat smene godišnjih doba i prelaska iz toplijeg u hladnije vreme...

Iz sunca u senke, iz svetlog u tamno! U skladu sa tim novonastalim uslovima, naše modele smo propratili tokom popodnevne šetnje ulicama Beograda u novitetima iz kolekcije robne marke Puma, koja je samo jedna od mnogobrojnih koju na tržištu Srbije i Bosne i Hercedogvine zastupa kompanija N Sport, pa sve do večernjeg izlaska u nekim od kombinacija iz ponude Lacoste i Staff. A sve to uz Mercedes-Benz B-klase...

Aktuelna ponuda N Sporta je svakako mnogo šira, i ovo je samo deo onoga što se može naći u 60 objekata širom naše zemlje, ali i Bosne i Hercegovine. Za početak, upoznate se sa ovim našim izborom na narednim stranam, a potom posetite www.n-sport. net ili neku od prodavnica.

Mercedes-Benz B-klasa
Nova Mercedes-Benz B-klasa stavlja naglasak na sportski duh Sports Tourerom. On izgleda još dinamičnije u odnosu na prethodni model i agilnija je na putu dok u isto vreme nudi veći nivo komfora.

Avangardna unutrašnjost ostavlja jedinstven utisak svojim prepoznatljivim dizajnom komandne table. Jedna od glavnih odlika komandne table je masivni osnovni deo koji se spušta ka putnicima i prosečen je u oblasti vozača i suvozača.

Intuitivni korisnički interfejs prilagodljivog MBUX multimedijalnog sistema postavljaju nove standard. Njegove izuzetne karakteristike uključuju brilijantnu grafiku, “Hey Mercedes” glasovno komandovanje, “touch screen” u standard i funkcije kao što su MBUX Augmented Reality.

Kada je u pitanje aktivna bezbednost, vrhunski pomoćni sistemi za vožnju čine B-klasu liderom u segmentu zahvaljujući funkcijama prenetim sa S-klase. Uz to, unutrašnjost vozila je prostranija, dok su motori efikasniji i čistiji. Osmostepeni menjač sa duplom spojnicom će po prvi put biti ugrađen na B-klasi.

Model Mercedes-Benz B 180 sa EDITION paketom sa koja je na akciji dostupna je za 29.750 evra.

TopSpeed Team