CARS & MODELS by TopSpeed: Čekajući praznike

Nije još mnogo ostalo do kraja 2020. godine, za kojom nećemo previše žaliti. No, treba biti optimista da će naredna godina biti bolja, pa eventualno i obradovati one najdraže ili pak sebe, poklonima za predstojeće praznike

Ove godine sigurno neće biti one prave praznične groznice, ali to ne znači da se treba odreći kupovine poklona dragim osobama ili da jednostavno ne treba obradovati sebe.

N Sport, kao zastupnik mnogih renomiranih marki za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine, uvek ima rešenje... Možda i ne morate otići do nekog od 60 prodajnih objekata širom spomenutog regiona, već kupovinu ili narudžbinu obaviti online, putem www.n-sport.net.

Mi smo za ovu priliku napravili jedan „miks“ aktuelnih kolekcija poznatih svetskih brendova koje zastupa N Sport, nešto ležerniji i opušteniji, jer okolnosti su takve da nam je svima potrebno malo opuštanja.

Isto tako, novi Jeep Compass je kompaktni SUV sa karakterom, namenjen mladima, kao i onima koji se tako osećaju. Odgovara mu i urbano okruženje, podjednako kao i priroda, pa je sve samo pitanje ličnog izbora, kao i kod odevanja.

Kompletnu kolekciju prikazanu ovde sa pratećim cenama možete pogledati u najnovijem broju TopSpeed magazina, koji je trenutno u prodaji širom Srbije.

TopSpeed Team