CARS & MODELS by TopSpeed: Asocijacije (VIDEO)

Znamo da uz brend “Lacoste” možda više pristaje teniski teren, ali svakako da i prijatan ambijent hotela Radisson Collection može da bude odgovarajući, pogotovo kada je tu i nova Škoda Octavia

Šta vam prvo pada na pamet kada vidite, odnosno čujete reč Lacoste? Krokodil ili tenis? U oba slučaja ste u pravu... To je prezime čuvenog francuskog tenisera Rene Lacoste koji je svojevremeno postavio nove standarde "belog sporta". Pored toga što je pomno pratio šta rade njegovi rivali, Francuz je imao običaj i da unosi novine u tenis.

Osmislio je više od 30 patenata, a najpoznatiji je trening mašina koja izbacuje loptice... Isto tako, Lacoste je postavio i nove standarde po pitanju garderobe, a osnovni kriterijum bio je udobnost. Protivno tadašnjih shvatanja, "skratio" je rukave na majicama i osmislio poznatu polo-majicu. Potom je tu dodat i stilizovani krokodil i sve je ostalo je uglavnom poznato!

Kompanija “N Sport”, koja je zastupnik velikog broja renomiranih svetskih marki za tržište naše zemlja, ali i Bosne i Hercegovine, u svom prodajnom asortimanu ima i brend Lacoste. Iz najnovije kolekcije za proleće/leto 2020. napravljen je ovaj izbor.

Jedino je ambijent malo drugačiji od očekivanog, teniskog, ali to samo pokazuje da se Lacoste odeća i obuća, kao i ostali aksesoar, mogu nositi svaki dan i većini situacija. Konačno, nismo mogli najnoviju generaciju popularnog porodičnog automobila Škoda Octavia da postavimo na teniski teren, pa smo se zbog toga odlučili za prijatno okurženje Raddison Collection Hotela u Beogradu.

Napominjemo da je ovo samo deo ponude iz spomenute kolekcije, a da više toga možete videti na www.n-sport.net ili posetom nekom od 60 prodajnih objekata kompanije “N Sport” širom Srbije ili Bosne i Hercegovine.

Škoda Octavia
U modernoj eri, Škoda je sa proizvodnjom modela Octavia počela 1996. Sada je na tržište stigla četvrta generacija popularnog porodičnog automobila, koji je proizvodi kao limuzina sa petora vrata, ali i izuzetno atraktivan karavan, tj. verzija Combi.

Oštre linije spoljašnjosti, koje prate tradiciju ovog češkog proizvođača ni ovoga puta nisu narušile eleganciju modela. Nova Octavia je pravi porodični automobil, veoma prostranog enterijere. Uz dovoljno mesta za puntnike napred i nazad, prtljažnik u ovoj Combi verziji ima čak 640 litara zapremine. Enterijer je savremen i bogato opremljen, a centalnom konzolom dominira ekran visoke rezolucije sa dijagonalom od 9,2 inča.

Škoda nudi različite mogućnosti povezivanja, tako da je automobil praktično postao multimedijalni uređaj. Nova generacija modela Škoda Octavia donosi i čitav niz sistema koji asistiraju vozaču, ali i onih bezbednosnih, tako da maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP testu nisu iznenađenje.

Češki proizvođač je kao pogon ovom modelu namenio jedan benzinski TSI motor zapremine 1,5 litara sa 150 KS i šestostepenim manuelnim menjačem, kao i poznati dvolitarski TDI, tj. dizel agregat u dve verzije sa 115 i 150 KS, odnosno sa šestostepenom manuelnom ili automatskom DSG transmisijom. Početna cena za model Octavia Combi je 20.904 evra. Više informacija na www.skoda-auto.rs

Hotel “Radisson Collection”
Već gotovo dve godine je prošlo od kako se Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade zvanično pridružio ekskluzivnom brendu Radisson Collection. Od tada hotel posluje pod novim imenom Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade u okviru hotelske grupacije Radisson Hotel Group.

Ove hotele, inače, odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja je usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj.

Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno iskustvo gostima. Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade je autentično arhitektonsko zdanje u centru Beograda.

Kroz spoj nasleđa prvog parnog mlina iz 19. veka i specifičnog dizajna, hotel predstavlja glavne simbole Beograda, njegovu kulturu i reke u svakom delu enterijera za koji je zaslužan prestižni studio Graft iz Berlina. Hotel poseduje 236 soba sa unikatnim nameštajem, umetničke detalje poput oslikanih zidova, delo studija Strauss & Hillegaart, kao i nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

Za julski broj magazina TopSpeed uradili smo još jedan letnji modni editorijal, ovoga puta u glavnoj ulozi nova Škoda Octavia Combi. Čitajte u aktuelnom izdanju #TopSpeed magazina - na kioscima širom Srbije! #topspeedmag #carsandmodels #belgrade #skodaoctavia #lacoste #nsportsrbija #fashion #lifestyleLokacija: Radisson Collection Hotel, Old Mill BelgradePratite nas:www.topspeed.rsTWITTER: http://twitter.com/topspeedmagazinFACEBOOK: http://facebook.com/topspeedmagazineINSTAGRAM: http://instagram.com/topspeedmagazineYOUTUBE: http://youtube.com/topspeedtvedition

Pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade usmerena je ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards. Menadžment hotela aktivno radi na društveno odgovornim projektima, kao i podršci u umetnosti, kulturi i sportu. Više informacija na www.radissoncollection.com

TopSpeed Team