CARS & MODELS by TopSpeed: Alternativa (VIDEO)

12/04/2019. TopSpeed Team

Nova kolekcija za proleće/leto 2019. robne marke Puma iz ponude N Sporta i novi najmanji Hyundai i10 našli su sa na „alternativnoj“ lokaciji

Proleće obično odlikuju promenljive vremenske prilike i zbog toga je često teško usladiti oblačenje u skladu sa njima. Zato je uvek dobro imati onu „drugu mogućnost“ ili alternativu... Mi smo ovoga puta, priznajemo, očekivali sunce, a sačekali su nas vetar i oblaci.

Ipak, to nas nije sprečilo da vam predstavimo deo iz najnovije kolekcije Pume za proleće/leto 2019. koja se već nalazi u prodavnicama N Sporta. Inače, ova kompanija je zvanični zastupnik robne marke Puma na teritoriji naše zemlje i Bosne i Hercegovine.

Odeća i obuća su, u ovom slučaju, namenjeni prvenstveno sportu i rekreaciji, mada mogu poslužiti i kao „alternativa“ za letnje dane i veoma neformalne prilike. Stoga je i kompletan ambijent u koji smo postavili najmanji model iz ponude južnokojreskog proizvođača, Hyundai i10, a to je prostor ispred pivnice „Dogma“ prilično „alternativan“... Ipak, još jednom apelujemo da alkohol i vožnja ne idu zajedno, te zato i u ovom slučaju pronađite „alternativu“ u prevozu.

Kompanija N Sport u svom bogatom portfoliju ima mnoge vodeće robne marke poznatih svetskih proizvođača odeće i obuće, koje prodaje u Srbiji, kao i Bosni i Hercegovini. Više informacija o njima možete pronaći na www.n-sport. net ili dobiti neposredno posetom jedom od 60 prodajnih objekata u našem regionu.

Hyundai i10

Novi Hyundai i10 je automobil koji pomera sve granice u svojoj klasi. Dopadljivog dizajna, prostran, zabavan za vožnju i sa dosta dodatne opreme. On je dokaz da dimenzije nisu presudne, da bi neko vozilo steklo simpatije. Upečatljiv novi dizajn. Osnovni oblik modela i10 u kombinaciji sa novim sportskim linijama privlači pažnju na svakom mestu.

Usavršeni motori i menjači pružaju sasvim dobre performanse, a karakterišu ih mala potrošnja goriva i niska emisija izduvnih gasova. Tu su trocilindarski jednolitarski motor sa 66 KS i četvorocilindarski zapremine 1,25 litara sa 87 KS. Oni dolaze sa petostepenim manuelnim menjačem ili četvorostepenim automatskim menjačem.

Bez obzira na male dimenzije, Hyundai i10 nudi i dosta prostora u u unutrašnjosti. Pored mesta za petoro putnika tu je i bogata dodatna oprema, tako da se može smatrati jednim od najbolje opremljenih automobila u svojoj klasi. Više informacija na www.hyundai.rs

Dogma Brewery

Godine 2016. dva prijatelja iz detinjstva dogovaraju se da osnuju pivaru. Od tada pa do danas, stvari se odvijaju munjevitom brzinom. Dogma Brewery trenutno ponosno broji 26 različitih piva, mesečni kapacitet od 32.000 litara i izvoz u 19 evropskih zemalja.

Saradnja sa čak pet evropskih pivara i jednom američkom, takođe su dokaz da ovi ljudi rade pravu stvar. Ne sumnjajte da piva kuvaju sa neiscrpnom strašću koristeći najkvalitetnije sirovine, kombinujući tradiciju i savremenu tehnologiju. Jer, Dogma se ne osporava...