BOATS & MODELS by TopSpeed: Rashlađenje! (VIDEO)

Spas od letnjih vrućina smo, uz najnovije artikle iz ponude kompanije N Sport, pronašli u Goga Yachting klubu...

Posle kišnog leta, stiglo nam i pravo. Idealna prilika za jedno rashlađenje, u ovom slučaju na više načina.

Da li je to pored bazena, reke, na nekom čamcu ili nešto sasvim drugačije, stvar je ličnog izbora. Mi smo rashlađenje pronašli u Goga Yachting klubu, na Zemunskom keju bb u Beogradu. I ovaj put, kao i mnogo puta do sada, mi smo isprobali sve...

Uz osvežavajuće koktele, snimili smo i neki naš izbor iz letnje kolekcije kompanije N Sport. Kupaći, kačketi, haljine, papuče, sve vas čeka u jednoj od 60 maloprodajnih prodavnica „N Sporta“ širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Izabrali smo par kombinacija na par različitih lokacija osveženja. Malo na bazenu uz Puma novitete, pa onda na gliseru Monterey u jednom od mnogoobrojnih kupaćih kostima iz ponude „N Sporta“.

Uz ovakav dan, zaboravimo svaki prethodni kišni. I za to smo napravili kombnaciju. No, ako ste mislili da je sve bilo samo u uživanju, ne nije... Ili možda jeste? Shvatamo da je i to bilo više uživanje nego posao, zar ne?

Na zvaničnom sajtu N Sporta www.n-sport.net pogledajte novu letnju kolekciju za predstojeće vrelo lego, a i obavezno svratite u Goga Yahting Club, da se osvežite... Prijaće svakome!

Snimili smo novi letnji modni editorijal u sjajnom ambijentu Goga Yachting Club-a u saradnji sa N-Fashion.Fotograf: Aleksandar SavinModel: Anastasija GrujićStilista: Vladimir GašićVideo: Petar Marković

TopSpeed Team