BOATS & MODELS by TopSpeed: Osveženje (VIDEO)

Avgustovske vreline sa najbolje podnose ukoliko ste negde pored vode... Zbog toga smo prilagodili odeću i obuću iz bogate ponude kompanije N Sport ovom vremenu i posetili Goga Yachtning Club

Leto je godišnje doba kada većna ljudi spas od vrućine potraži negde pored vode... E sad, s obzirom da su nam putovanja na more, uglavnom, uskraćena, preostaju nam samo domaći "resursi" - reke i jezera.

A da bi se osvežili, ponekad, ne morate putovati daleko, jer postoje mesta koja su vam veoma blizu, čak bliže nego što mislite. Jedno takvo je prijatan ambijent marine i kluba "Goga YCI" u Zemunu.

Zato smo mi ovaj modni editorijal prilagodili odlasku na reku, jednodnevini ili popodnevinim izletima čamcem ili jednostavno odmorom pored vode. Kompanija "N Sport", inače zastupnik velikog broja renomiranih svetskih marki za tržište Srbije, kao Bosne i Hercegovine, ima rešenja i za ovakve prilike.

Izdvojili smo samo mali deo iz ponude za aktuelnu sezonu brendova Puma, Staff i Karl Lagerfeld, a za ostatak se pobrinite sami... Možda za sebe pronađete i neku bolju kombinaciju?

U svakom slučaju, najboje je da posetite neki od 60 prodajnih objekata kompanije "N Sport" širom naše zemlje ili Bosne i Hercegovine, a sa kompletnom ponudom možete se upoznati na www.n-sport.net.

Tri decenije postojanja kompanije Goga
Goga Yachting Club ove godine obeležava 30 godina uspešnog poslovanja. Tokom tri decenije stalnog razvoja i širenja ponude svojih usluga i proizvoda postala je jedna od vodećih kompanija u oblasti nautike u Srbiji i regionu.

O uspešnosti, profesionalizmu i inovativnosti u radu kompanije Goga svedoči više od 2.500 zadovoljnih klijenata, kao i brojne nagrade poput: Monterey boats 3. nagrada za najboljeg dilera u Evropi, Monterey boats nagrada za najbolju servisnu podršku, Monterey boats nagrada za najinovativniji sajt i marketing van teritorije SAD i Cranchi nagrada za najboljeg dilera na Balkanu.

Trenutno se u Goga Yachting Club nalazi čak 105 plovila, dok kompanija pruža servisno uslužnu podršku i održavanje plovila za preko 425 klijenata. Ovo je pravo mesto na kojem se možete informisati o aktuelnoj ponudi kada je reč o prodaji novih i polovnih plovila, obaviti servis ili pak iznajmiti neko od njih, a postoji i mogućnost nabavke širokog asortimana nautičke opreme. Više informacija na www.nautica.rs.

Težeći da opravda zadobijeno poverenje, Goga će nastojati u narednim decenijama da održi visok nivo kvaliteta usluga uz stalnu dopunu sadržaja pažljivo osluškujući potrebe klijenata.

Avgustovske vreline sa najbolje podnose ukoliko ste negde pored vode Prijatan ambijent marine i kluba #GogaYCI u ZemunuGarderoba: #Puma #Staff - #NSportobuća: Puma i #KarlLagerfeld - N Sport Brodovi: #Cranchi M 44 HT, Cranchi E26 #Rider i #Classic, GogaYachtingClubLokacija: Marina i #Goga Yachting Club, Zemunski kej bb, 11080 BeogradModeli: #AleksandraMastelica i #SašaDenčić  Posetite neki od 60 prodajnih objekata kompanije #NSport ili www.n-sport.netPratite nas:www.topspeed.rsTWITTER: http://twitter.com/topspeedmagazinFACEBOOK: http://facebook.com/topspeedmagazineINSTAGRAM: http://instagram.com/topspeedmagazineYOUTUBE: http://youtube.com/topspeedtvedition

Više informacija o prikazanim modnim artiklima možete dobiti u novom, 213. broju TopSpeed magazina, koji će se na kioscima pojaviti za koji dan.

TopSpeed Team