O Nama

Dobrodošli u svet brzine – sa ovom porukom, početkom januara 2000. godine, na raskrsnici dva milenijuma, izašao je prvi broj magazina TopSpeed, posvećenog najmodernijim, najbržim, rečju najboljim automobilima. Osim toga što se odmah izdvojio izgledom i opremom od ostalih časopisa koji se bave istom temom, razlikovao se i po novom, originalnom i drugačijem pristupu, jednoj popularnoj temi.

Nije TopSpeed posvećen samo automobilima i brzini, to je i magazin okrenut ka budućnosti u formi tehnologija koje svoje prve praktične primene nalaze baš u automobilima, a potom postaju deo svakodnevice, bez kojeg je običan život nezamisliv.

Naravno, i posle 20 godina uspešnog postojanja, glavne teme magazina TopSpeed su superautomobili, ali mesta ima i za one druge, koje svakog dana srećemo na ulicama. Tu su i ostala ekskluzivna, luksuzna vozila, motocikli, plovila i letelice, poput jahti i biznis aviona. Naše područje interesovanja pokriva i automobilsko tržište i prateću industriju, kao i bezbednost u saobraćaju, i naravno, auto-moto sport.

Ambiciozan i energičan tim, okupljen oko ideje najbržeg magazina na Balkanu, u skladu sa koncepcijom stalnog razvoja i praćenja najmodernijih trendova, obezbediće da TopSpeed i dalje bude lider u svojoj kategoriji i u vremenu koje dolazi.

Magazin izlazi jednom mesečno, trenutno na 100 stranica, i održava kvalitet dizajna i štampe u skladu sa najvišim standardima, što ga od početka čini posebnim.

O aplikaciji...

Apple i Android aplikacija magazina TopSpeed iz Srbije. Sve na jednom mestu, a na Vašem mobilnom telefonu! Pratite aktuelnosti, promocije, testove i ostale vesti iz sveta na automobilizma, motociklizma, nautike i modnih trendova...