TOPSPEED BROJ 205: Novi broj TopSpeed magazina u prodaji!

U novom broju TopSpeed magazina očekuje vas izuzetno bogat, raznovrstan i nadasve ekskluzivan sadržaj

Za vas smo pripremili ekskluzivni test Ferrari Portofino - GT sa 2+2 sedišta i tvrdim pokretnim krovom stavio nam je na raspolaganje 600 razigranih "konjića", koliko u poslednjoj evoluciji oslobađa višestruko nagrađivani V8 agregat od 3,9 litara.

Očekuje vas i test BMW-a Serije 1, koji je potpuno promenio koncept i nema više pogon nazad. Šta je time dobio i da li je ponešto ipak izgubio, proverili smo testirajući u Nemačkoj i Austriji vrh ponude - hot hatch M135i xDrive sa 306KS, koji pokreće najsnažniji četvorocilindarski agregat ikada u BMW-u.

Šta je Mazda CX-30 i zbog čega japanska marka ima velika očekivanja, saznali smo u Barseloni na međunarodnoj promociji ovog potpuno novog modela.

Upoznali smo i Mercedesovu EQ Power porodicu plug-in hibrida kojom "trokraka zvezda" pokriva takoreći sve segmente izuzev sportskog.

U promocijama detaljno predstavljamo Porsche Taycan, prvi elektrčni automobil nemačke sportske marke, ali i dugonajavljivani Land Rover Defender u novoj generaciji.

Donosimo vam i priču o Belgrade Grand Prix jer je ove godine proslavio veliki jubilej - 80 godina od kada je održana čuvena trka na Kalemegdanu u kojoj je trijumfovao Tazio Nuvolari.

Iz F1 spremite se za intervju sa Kimijem Raikkonenom, bivšim svetskim prvakom i vozačem koji zbog specifičnog karaktera nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovo je samo najzanimljiviji deo svega što smo vam pripremili, a kao i obično očekuju vas i interesantne rubrike iz sveta nautike, gadgeta lifestyle i sporta.

Budite uvek uz TopSpeed - najbrži magazin u Srbiji, a i šire!

Na TopSpeed magazin se možete pretplatiti OVDE.

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team

.