STIGAO JE NOVI BROJ: Top Speed 216 u prodaji širom Srbije!

Ako ste mislili da je novembar dosadan mesec, prevarili ste se... Uostalom, to novembarski broj i potvrđuje kroz mnogo, ali mnogo ekskluzivnog sadržaja!

Uz uobičajene novitete svetske automobilske industrije, među prvima u svetu možete videti kako izgleda Maserati Grecale i koji su to do sada neviđeni modeli marke Porsche pripremani za budućnost!

Naravno, donosimo i prve utiske o etalonu za luksuz, a to je Rolls-Royce Ghost. Na stazi smo suočili novi BMW Serije 4 i Porche 911 Carrera, te isprobali Jaguar I-Pace...

Ipak, najeksluzivnija stvar je da smo vozili automobil, tj. umetičko delo od 4 miliona evra! Da, dobro ste pročitali, jer u pitanju je nova Pagani Huayra!

Bavili smo se temom Mild-Hybrid vozila, ali i uradili modni editorijal u "bojama jeseni", tako da se Renault Captur našao uz golf teren. Vreme smo merili ručnim časovnikom Ulysse Nardin Blast.

Osvrnuli smo se i na jubilej marke Škoda i proslavu 125 godina postojanja. Ljubitelji nešto starijih vozila uživaće u ispovestima jedne "gejše", tj. modela Datsun 240Z iz 1973. godine.

Nostalgični prizvuk možda ima ime Vespa, ali je u pitanju potpuno nova generacija Elettrica, naravno, sa pogonom na električnu energiju.

A oni opčinjeni svetom brzine uživaće u priči o pokušaju obaranja svetskog rekorda u brzini za serijske automobile i vožnji preko 500 km/h.

Uz to, sigurno mnoge zanima i koliko košta koji deo na bolidu F1 i šta se to događalo na poslednjim trkama iza kulisa? I onda... Novembar je, kao, "dosadan" mesec!? U svakom slučaju, potražite novi Top Speed, najbrži magazin, jer u njemu ima ono što nećete pronaći na Internetu!

Ukoliko želite da budete sigurni da ne propustite niti jedan broj TopSpeed magazina, na časopis se možete i PRETPLATITI – dostava je na kućnu adresu, a poštarinu plaćamo mi!

Vaš TopSpeed!