SALON AUTOMOBILA U BEOGRADU: Spremni za start!

20/03/2019. TopSpeed Team

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ su pred nama, a održavaju se od 22. do 31. marta

Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji je nedavno obeležio izvanredan jubilej, 80 godina postojanja, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ biće održani na Beogradskom sajmu, od 22. do 31. marta 2019. godine. Tokom deset dana, pod motoom „U retrovizoru“, i ovogodišnje 54. izdanje Salona automobila će zaista biti najveći auto-moto događaj u tom trenutku u svetu.

Kao jedan od samo 15 ovakvih automobilskih „hepeninga“ u čitavom svetu u ovogodišnjem kalendaru OICA, krovne Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila, beogradskom Salonu pripada izuzetno „atraktivno“ mesto - između legendarnog, globalno harizmatičnog Salona automobila u Ženevi i onog u Seulu, jedne od prestonica svetske atomobilske industrije.

Učešće na ovoj manifestaciji u našem glavnom gradu, u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5 Beogradskog sajma, potvrdilo je više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da neće izostati nijedan od proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.

Pred posetiocima će se naći kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

Trinaesto izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ će pod sloganom „Vidimo puteve kojima još nismo prošli“, predstaviti najbogatiju ponudu, uslovno rečeno, dvotočkaša. Naime, biće tu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući takođe brojne premijere i nove modele kvadova, odnosno ATV vozila, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Za razliku od prethodnih, ovogodišnji „Motopassion“ smestiće se u hali 2 nivo C Beogradskog sajma.

Strateški partneri i kompetentni saradnici u realizaciji ovih manifestacija su Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i generalni sponzor kompanija DDOR Novi Sad. Verni posetioci ovih sajmova, zaljubljenici u automobile i motocikle, ali i onaj stručniji deo gostiju i javnosti, već zna da ih od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima su izbori „automobila godine“ u različitim kategorijama, „izbori za miss“...

Radno vreme Beogradskog sajma tokom odrđavanja ovih priredbi biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, dok je cena grupne za učenike i studente 200, a ulaznica za „Family Day” (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.

TopSpeed Team