SA VAMA I U TEŠKIM TRENUCIMA: Otključavamo online izdanja TopSpeed magazina

Ove godine, TopSpeed je obeležio punih 20 godina postojanja i druženja sa vama, pre svega u dobrim, ali, nažalost, i u teškim trenucima u kojima se svi zajedno, usled globalne zdravstvene situacije, trenutno nalazimo

Svesni koliko promena životnih navika i stresa donose vanredna situacija kao što je pandemija virusa Korona, znamo da će u narednom periodu, mnogi ljudi više vremena provoditi kod kuće, sa porodicom, uz svoj računar ili mobilni telefon, odnosno tablet.

U želji da bar malo olakšamo trenutak u kojem se svi nalazimo, odlučili smo da “otključamo”online izdanja TopSpeed magazina na aplikaciji i sajtu, kako biste mogli besplatno da ih čitate i, makar na trenutak, skrenete misli sa aktuelne situacije.

Magazinima možete pristupiti putem sledećeg linka (ukoliko koristite desktop računar): https://www.topspeed.rs/content/issues

Ukoliko koristite Android platformu, koristite OVAJ LINK, dok je korisnicima iOS uređaja namenjen OVAJ LINK. Opustite se i zabavite uz vaš omiljeni automobilski magazin!

Vaš TopSpeed Team