NOVI BROJ U PRODAJI: TopSpeed magazin sa poklon posterom!

Kao i uvek, pripremili smo bogat i raznovrstnan sadrzaj sa aktuelnostima iz sveta automobila, lajfstajla, F1, nautike...

Novi, 204. broj TopSpeed magazina ovih dana je stigao na kioske, a u njemu vas očekuje dosta ekskluzivnih i interesantnih rubrika.

Počinjemo od noviteta među kojima prednjače neke od zvezda aktuelnog Salona u Frankfurtu...

U Nemačkoj smo konačno upoznali ponos Forda, model GT. Kako se ponaša ovaj superautomobil, sa V6 motorom od svega 3,5 litara i čak 655 KS, koji je ponikao na trkačkim stazama u FIA WEC šamoionatu, proverili smo i na „autobanu” gde smo vozili i brzinama blizu 300 km/h!

Testirali smo i Posche Cayenne Turbo, najnoviju karoserijsku verziju pogonjenu V8 twin-turbo motorom od 550 KS, koja se od Cayenna zapravo ne razlikuje po motoru, već po nekim drugim karakteristikama.

Na test su nam stigli još neki, ne tako snažni, koliko privlačni automobili. Zašto Peugeot 508 SW u najvišem GT paketu opreme bez kompleksa može da parira nemačkim premijum rivalima u segmentu, odgovor daje test ovog luksuznog porodičnog karavana.

Isto važi i za Volvo XC60, drugu generaciju premijum SUV-a koja treba da osvetla obraz i nastavi dalje u svojstvu najpopularnijeg modela švedskog proizvođača.

Isprobali smo i restilizovanu Opel Astru kao i Daciu Daster sa novim turbo motorom koji se ugrađuje ne samo u Renaultove, već i u pojedine Mercedesove modele.

Kada smo kod Mercedes-Benza, u ovom broju objavljujemo travel test C-klase karavan, a u modnom editorijalu Cars & Models gostovala nam je nova A-klasa limuzina.

Uz reportažu o Porsche Road Tour Serbia 2019, donosimo i priču sa susreta oldtajmera Lagano Srbijom.

Tu je i predstavljanje luksuznog broda Pershing 140, a za TopSpeed ekskluzivno govori Alexander Albon, novi vozač F1 tima Red Bull Racing.

Budite uvek uz TopSpeed - najbrži magazin u Srbiji, a i šire!

Na TopSpeed magazin se možete pretplatiti OVDE.

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team

.