NOVI BROJ U PRODAJI: TopSpeed 214 stigao na kioske!

TopSpeed broj 214 upravo je stigao na kioske, a u njemu, kao i uvek, možete pronaći pregršt zanimljivog i ekskluzivnog sadržaja

Septembarski broj nudi mnogo toga što ne možete pronaći na Internetu...

Donosimo vam prve utiske iz vožnje egzotičnog modela Ferrari Roma, kao i rodonačelnika “hot hatch” klase i uvek popularnog modela Volkswagen Golf GTI.

Tu je i ekskluzivni troboj sportskih kupea na stazi NAVAK centra - Toyota GR Supra vs Porsche 718 Cayman Bokster i BMW Z4.

Na testu smo imali i restilizovani BMW Serije 5, kao i novu generaciju modela Škoda Octavia dok je osveženi Renault Koleos napravio “krug” po Istri.

Ekskluzivno saznajemo kako će izgledati Audi A9 i šta se to još novo priprema Ingolstadt. Istovremeno, otkrivamo koje novitete donosi Mercedes-Benz S-klasa.

U rubrikama Lifestyle nalazimo vezu između tradicije i noviteta kroz ručni časovnik TAG Heuer Formula 1 Indy 500, a tu je i tradicionalni modni editorijal i šarenilo boja uz Volkswagen T-Cross.

Classic Test je prava stvar za poklonike V8 motora... Na jednom mestu okupljeni su BMW 840i, Chevrolet Corvette C4, Lexus SC430 i Maserati Coupe Cambiocorsa.

Kada je zanošenje vozila kontrolisano, objašnjava rubrka Tehnika posvećena temi Torque Vectoring.

Sa trkačke staze u Bahreinu dolazi ekskluzivni test motocikla MVAgusta Brutale 800 dok smo u rubrici Sport deo priče posvetili odlasku porodice Williams iz Formule 1, kao i drugim aktuelnim događajima, sa i van piste.

Zato već danas potražite na kioscima najnoviji broj TopSpeed magazina!

Vaš TopSpeed