NOVI BROJ U PRODAJI: TopSpeed 213 stigao na kioske!

Novi, 213. broj magazina TopSpeed upravo je stigao na kioske, a u njemu, kao i uvek, možete pronaći pregršt zanimljivog i ekskluzivnog sadržaja

Ovo leto nije donelo zatišje... Naprotiv! Uz uobičajene novitete svetske automobilske industrije avgustovski broj magazina TopSpeed donosi ekskluzivni test na stazi, ali i u prašini, modela Ferrari F8 Tributo!

Na stazi smo suprotstavili dve koncepcije pogona istog proizvođača, pa su se na uporednom testu našli prvi potpuno električni Porsche - Taycan Turbo, kao i hibridna Panamera TurboS E-Hybrid.

Takođe na pisti, proverili smo šta sve može McLaren 570 S Spider i u koju klasu automobila on zapravo spada – supersportske ili granturismo za opušteno krstarenje rivijerama!?

Vozili smo i BMW M135i xDrive kao i uvek popularne modele Škoda Superb TSI 4x4 RS Line i Toyota RAV4 AWD Hybrid.

U rubrici Classic Test pozabavili smo se sa dve filozofije reli automobila čiji su predstavnici Alpine A110 1.600 S iz 1971. i FIAT 124 Abarth Rally iz 1974. godine.

Automatski menjači i zaštitna kaciga AGV Pista GP R, koju nosi Valetino Rossi su teme rubrika tehnika i bezbednost, a testirali smo i motocikl Huskqvarna TE 250i.

Od sveta na četiri i dva točka predahnuli smo uz Boats & Models modni editorijal na vodi, baš kao i uz ekskluzivni novitet koji kuće Ferretti Yachts Project 1000 koji će ove jeseni biti predstavljen na Salonu nautike u Kanu.

Ispratili smo događanja i u svetu automobiskog sporta, kako onog koji, ma koliko ekstreman bio, upražnjavaju entuzijasti u režiji kompanije Red Bull kada se takmiče sa tuk-tuk vozilima, tako i profesionalci koji voze trke kamiona i IVECO S-Way R ili Lamborghini Super Trofeo, poput našeg Miloša Pavlovića ili F1.

Novi broj TopSpeed magazina možete pronaći na kioscima širom Srbije!

Vaš TopSpeed