NOVI BROJ U PRODAJI: TopSpeed 212 stigao na kioske!

Novi broj TopSpeed magazina stigao je na kioske, a kao i uvek, u njemu možete pronaći pregršt zanimljivog i ekskluzivnog sadržaja

Julsko izdanje magazina započinjemo jednim ekskluzivnim testom...

Naime, prvi u Srbiji vozili smo Land Rover Defender nove generacije, a uz njega je tu bila i njegova prva generacija! I ne samo to... Oba terenca stavili smo na iskušenja u nestvarnom ambijentu Deliblatske peščare.

Naravno, nismo vozili samo off-road, već i na asfaltu... Konkretno na stazi, gde su se na uporednom testu našli Mercedes-AMG GT R Coupe i Porsche 911 GT3 RS. Koji je brži, proverio je Andrej Kulundžić.

Nismo zaboravili ni ljubitelje sasvim "običnih" automobila, pa je tu i test modela KIA XCeed, koji je više od običnog hečbeka, a manje od klasičnog krosovera.

Za one koji više vole "klasku", tu je svojevrsni vodič za kupovinu automobila sa znakom “propetog konja”, odnosno, koji to Ferrari košta manje od 50.000 evra?!

Uobičajeno je da smo se pozabavili i novitetima svetske automobilske industrije, a tu je premijerno predstavljanje prvog BMW-a iz familije X – model iX3, koji pokreće isključivo električna energija.

Osvrnuli smo se i na brzinske rekorde i jubilej koji je tim povdom obeležio Bugatti, a imamo i deo naše priče, budući da smo neke od tih automobila i vozili.

Tu su i već standardne lifestyle rubrike, praktični gedžeti, kao i modni editorijal u kojem je "gostovala" i nova Škoda Octavia.

Deo priče o motociklima pripada jednom od 500 komada - ultralakom modelu Ducati Superleggera V4.

Za ljubitelje "sečenja talasa", predstavljamo tandem glisera Technohull sa osnakama Grand Sport 38 i Explorer 40.

Na samom kraju, dolazi početak... Početak jedne dugoočekivane sezone Formule 1, koji je protekao onako, u skladu sa očekivanjima.

Uživajte uz novi TopSpeed, najbrži magazin!

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team