NOVI BROJ U PRODAJI: Prelistajte TopSpeed 202

202. broj TopSpeed magazina upravo je u prodaji, a u njemu ćete naći...

Novi broj Top Speed magazina stigao je na kioske, a kao i uvek, očekuje vas dosta interesantnog i ekskluzivnog sadržaja.

Iz Amerike vam donosimo test nove generacije najvećeg Mercedesovog SUV-a GLS i to najsnažnije verzije sa oznakom 580 i novim V8 motorom od 489 KS. Osim što je porastao, GLS je dobio i novi, potpuno varijabilni pogon na sva četiri točka 4MATIC.

Ekskluzivno smo testirali i Aston Martin Vantage, luksuzni kupe iz eminentne britanske radionice koji pokreće nemačko „srce“ – AMG-ov V8 twin-turbo agregat sa 510 KS!

Na testu smo imali još nekoliko interesantnih modela... SEAT Tarraco, najveći SUV u gami sve ambicioznije španske marke ističe se mladalačkim dizajnom ali i po tome što nudi konfiguraciju sa sedam sedišta.

Petu generaciju kultnog francuskog modela Renault Clio isprobali smo po putevima Portugalije, dok smo na nemačkom autobanu osetili mogućnosti upravo restilizovanog VW Passata Variant sa moćnim 2.0 TDI motorom od 240 KS.

Prisustvovali smo i međunarodnim statičnim prezentacijama dva potpuno nova modela kakve večiti rivali iz Štutgarta i Minhena dosad nisu imali u ponudi. Reč je o Mercedesu GLB, kompaktnom SUV-u sa sedam sedišta, kao i BMW-u 8 Series Gran Coupe.

Samo u Top Speed magazinu ćete pronaći i interesantne rubrike sa Red Bull Ringa, gde je naša ekipa boravila tokom F1 vikenda kada se vozila trka za VN Austrije.

Osim ekskluzivnih fotografija i izveštaja sa same trke, pripremili smo i reportažu o tradicionalnom događaju pod sloganom Parada Legendi, koji je ovoga puta na stazi okupio zaista najbolje od najboljih - kako automobila, tako i vozača.

Istovremeno, naš sagovornik bio je i Toyoharu Tanabe, tehnički direktor Honda F1 Racinga koji je upravo toga vikenda došao do svoje prve pobede od povratka u F1.

Ne zaboravite da na sledećim linkovima možete preuzeti i našu besplatnu aplikaciju, bilo da posedujete mobilni uređaj sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Zato, pratite nas redovno, jer je instalacija besplatne TopSpeed aplikacije veoma jednostavna.

TopSpeed Team