IZAŠAO NOVI BROJ: TopSpeed 222 stigao na kioske!

U novom, majskom broju TopSpeed magazina, sumiramo utiske sa tek završenog Salona automobila u Šangaju, testiramo nekoliko izuzetno zanimljivih modela automobila, upoznajemo vas sa trkačkim Audi RS3 LMS, a za ni ljubitelji „youngtimer“ vozila neće se osetiti zapostavljenim

Dok veći deo planete „stoji“ usled pandemije, a sa njom i automobilska industrija, u Kini se praktično normalno održavaju saloni automobila, od kojih je onaj u Šangaju upravo završen, a mi vam donosimo kompletan pregled noviteta.

Naravno, testovi su ono što čitaoci najviše vole, a ovaj put, krećemo sa Jaguarom F-Pace, nastavljamo sa Peugotom 5008, a tu je i „osvežena“ Toyota Hilux za ljubitelje off-road avantura.

U ovom broju, za „duel“ smo odabrali Volkswagen Tiguan i Hyundai Tucson, u sve popularnijoj klasi kompaktnih SUV modela, prenosimo i prve utiske iz vožnje Porsche Taycan Cross Turismo.

Ljubitelji „youngtimer“ vozila svakako će najpre pročitati test kultnog japanskog sportskog automobila Honde NSX, koji je svojevremeno redefinisao pomenutu klasu vozila. Uz njega, tu je i test BMW Z3 M Roadster...

Tu su i naše redovne Lifestyle rubrike – modni editorijal, u kojem smo predstavili aktuelnu ponudu robne marke Lacoste, dopunjenu bogatom gamom Mercedesovih vozila iz Emil Frey auto-centra.

Fanovi dvotočkaša uživaće u testu famozne, nove Suzuki Hayabuse, a ništa manje interesantan nije ni test KTM Duke 390 motocikla.

Za kraj, rubriku sport smo ovaj put obogatili zaista ekskluzivnim sadržajem, budući da smo na stazi NAVAK centra vozili Audi RS3 LMS s kojim se takmiči naš Milovan Mikica Vesnić.

A tu su i ekskluzivni izveštaji sa lica mesta iz WRC šampionata koji je održan u Hrvatskoj, kao i trke Formule 1 koja se vozila na stazi Algarve, u Portugalu. Uživajte!

TopSpeed Team