Ferrari SF90 Stradale, Land Rover Defender 90 protiv Jeep Wrangler, legendarni BMW M1

Vrelo, julsko izdanje magazina TopSpeed, počinjemo elektrošokom...

U pitanju je ekskluzivni Track Test hibridnog automobila od 1.000 KS sa pogonom 4x4. Sve to ne bi bilo tako zanimljivo da u pitanju nije pravi Ferrari, i to model SF90 Stradale. Tu su, naravno, i najznačajniji novitete svetske automobilske industrije, kao i priča „iza kulisa” o tome šta priprema Lamborghini, koju je ispričao Stephan Winkelman prvi čovek ove kompanije.

U skladu sa letnjim prilikama vozili smo MINI Cooper S, naravno, kabriolet tj. Convertible, ali i veliki porodični sedmosed iz kuće Mercedes-Benz, model GLB. Imamo i prve utiske o prvom kupe-krosoveru marke Renault, a to je Megane Conquest. U blatu, na uporednom off-road testu, "rvali" su se Land Rover Defender 90 i Jeep Wrangler. Tu je i Travel Test na kojem je Renault Kadjar napravio krug do Azurne obale i nazad.

Rubrika Lifestyle bogatija je za priču o zlatnoj seriji ručnih časovnika Zenith El Primero Chronomaster Sport, kao i modni editorijal, koj je nastao sa modelom ID.3, začetnikom novog segmetna električnih vozila u gami VW-a. Podsetili smo se i jubileja, odnosno pola veka od kako je Steve McQueen snimo čuveni film Le Mans, dok je Classic Test rezervisan za BMW M1.

Imamo i reportažu sa događaja Lion’s Run koji je na putu kroz Srbiju posetio i Centar NAVAK. Tu je i Moto Test skutera sa tri točka, modela Yamaha Tricity 300, koji se vozi uz B kategoriju vozačke dozvole. A što se tiče sporta, ekskluzivni intervju za TopSpeed magazin dao je Jacques Villeneuve, biviši šampion F1 iz 1997. godine.

Sve ono što nećete pronaći na Internetu, ima u magazinu TopSpeed. Detaljnije o svemu na našem HUB-u: www.satplus.rs/novost/ferrari-sf90-stradale-land-rover-defender-90-protiv-jeep-wrangler-legendarni-bmw-m1

TopSpeed Team