BROJ 221 U PRODAJI: Novi TopSpeed je stigao!

Aprilsko izdanje TopSpeed magazina donosi vam pregršt zanimljivog sadržaja, a pored noviteta, među kojima su i novi Peugeot 308 i Volvo C40, tu je i test novog BMW M4 Competition

U aprilskom, 221. broju TopSpeed magazina, na stazi smo testirali beskompromisnog sportistu BMW M4 Competition, automobil koji je kao stvoren za drift.

Nismo zaboravili ni vozila koje pokreće isključivo električna energija, te vam donosimo ekskluzivne testove Ford Mustang Mach-E i Mazda MX-40.

Uporedili smo i dva velika rivala u premijum segmentu - Mercedes-Benz S-Klasu i BMW Seriju 7, te se posvetili hedonizmu u vožnji sa otvorenim krovom uz Lexus LC Convertible.

Modni editorijal nastao je uz novi Hyundai Tucson čiji test sledi uskoro, a do tada, tu je priča o urbanom mališanu i10.

U rubrici Lifestyle propratili smo partnerstvo u izradi ručnih satova između kompanija Girard-Perregaux i Aston Martin dok je tehnika posvećena novom kokpitu Mercedes-Benza, konkretno modela EQS.

Jedan Classic Test pokušava da razreši dilemu ko je poželjniji - Aston Martin Lagonda (1977), Maserati Quattroporte 4900 (1987) ili Monteveredi 375/4 (1977), dok se drugi osvrće na slavne dane “Godzile”, tj. modela Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec.

U rubrici Bezbednost pozabavili smo se temom izbora opreme za motocikliste, budući da je sa dolaskom proleća, sve više dvotočkaša oko nas dok smo na Moto testu uporedili dva skutera - Honda SH150i vs. Piaggio MedLey 150.

Naravno, nismo zaboravili ni početak nove, 72. sezone FIA Svetskog šampionata Formule 1 koji je obeležila borba na stazi, ali i van nje. Više o ovome, ali i nekim drugim temama, pročitajte u novom TopSpeed magazinu!

TopSpeed Team