BROJ 220 U PRODAJI: Stigao je novi TopSpeed!

Bližimo se proleću, a to znači i da se povećava broj noviteta u svetskoj automobilskoj industriji...

S tim u vezi, u novom broju TopSpeed magazina saznajte kako izgleda novi BMW Serije 7, Mercedes-Benz C-klasa, Porsche Taycan Cross Turismo kao i 911 GT3...

Tu su i prvi ustisci sa vožnje nedavno redizajniranog modela Jaguar F-Pace u najsnažnijoj verziji SVR. Testirali smo i “kratki” Land Rover Defender 90 koji je upravo stigao u Srbiju, kao i elegantni Aston Martin DBX.

Na stazi smo isprobali Audi S3 Sportback, a da bi proverili da li je Hyundai Sonata na putu ka zvezdama, postavili smo kao etalon odlazeći Mercedes-Benz C-klase.

Uz sve ovo, u novom broju imamo i test Evropskog automobila godine, a to je Toyota Yaris, jedan od najpopularnijih modela i na domaćem tržištu.

Pripremili smo i specijalni test “heroja Dakara” gde je Gabor Saghmeister vozio motocikl KTM 450 Rally Replica, ali i MINI Cooper S ALL4 Countryman.

Uz modni editorial u rubrici Lifestyle, donosimo priču o ručnim satovima Peugeot Armand Since 1810 koji su vezani za poseban jubilej francuskog proizvođača. Tu je i posećanje na istoriju zaštitnog znaka simbola luksuza, marke Rolls Royce i čuvenu figuru Spirit of Ectasy.

Da li je vodonik gorivo budućnosti, pogotovo ako je "spakovan" u pastu?! Na to pitanje tražimo odgovor u rubrici Tehnika...

Classic Test je prava poslastica, jer snage su domerili Ferrari Dino 246 GT iz 1974. i Lancia Stratos HF iz 1976. godine.

Slično važi i sa uporedni test tri touring motocikla - BMW R 1250 GS Adventure, Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour i Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sport.

Sve ovo, nećete pronaći na Internetu i zato budite uz novi, martovski broj magazina TopSpeed!

TopSpeed Team