BROJ 218 U PRODAJI: Stigao je novi TopSpeed!

Uđite u Novu godinu punom brzinom! Januarski broj je u prodaji, a njemu ćete naći mnogo interesantnog sadržaja...

Uz novitete svetske automobilske industrije, tu su prvi utisci iz vožnje ultrasportskog automobila kao što je McLaren 765 LT, a testirali smo i novi Audi A3.

Naš specijalni test donosi okršaj Golijata i Davida, tj. kocke i kockice. Na prvi pogled, Mercedes-AMG G 63 i Suzuki Jimny nemaju ništa zajednčko. Ili, baš i nije tako?

Na uporednom testu suočili smo i dva modela iste kuće, sa istim motorom i istom platformom - Jeep Compass i Jeep Renegade.

Tu je i ekskluzivni trostruki uporedni test sportskih kupea - Alpine A 110 vs BMW M2 CS vs Porsche 718 Cayman GT.

Kao i obično, nismo zaboravili ljubitelje oldtajmera. U rubrici Classic Test isprobali smo BMW M5 model E39, a tu je i Alfa Romeo Giulia GTA.

Imamo i mali RetroMod u kojem možete da upoznate modernu “klasiku” iz kuće Totem Automobili. Nismo zaboravili ni jedan jubilej - 75 godina od nastanka legendarne VW Bube!

Lifestyle segment obogaćen je modnim editorijalom sa novitetima LaCoste kolekcije, a nastao je u salonu Porsche Centar Beograd, dok u rubrici o ekskluzivnim ručnim satovima donosimo priču o posebnoj seriji Big Pilot Calendar Lewis Hamilton koju je IWC napravio u čast svetskog šampiona F1.

Nismo zaboravili temu ekologije pa se u rubrici Tehnika bavimo “trkom” za Euro normama... Iako je zima, to ne znači da svet na dva točka miruje, pa zato pročitajte Moto test Triumph Tiger 900 Rally Pro i GT Pro.

Saznajte i kako izgleda jedan dan ulozi šamipiona, kada se na stazi vozi Porsche RSR Le Mans. U rubrici Sport pročitajte ekskluzivnu priču o povratku šampiona – Fernando Alonso ponovo u F1!

Uz novi, januarski, TopSpeed magazin, na poklon dobijate i zidni kalendar TopSpeed & SAT Plus, kao i priliku da pročitate sve ono što nije moguće pronaći na Internetu!

TopSpeed Team