BROJ 217 STIGAO: Novi broj TopSpeed magazina je u prodaji!

Poslednji broj u 2020. godini prepun je ekskluzivnog sadržaja... Noviteti svetske automobilske industrije su samo jedan deo u kojem, između ostalog, otkrivamo novi kako će izgledati novi Jaguar

Poslednji broj u ovoj, ne baš srećnoj godini, donosi pregršt interesantnog sadržaja, testova i egzotičnih automobila, a jedan od njih je i Lamborghini Huracan Evo, koji smo imali priliku da isprobamo na stazi.

Takođe, inicirali smo i svojevrsni “sukob dva sveta” – električnog, koji zastupa Audi e-tron i onog "klasičnog", dizel, čiji je predstavnik BMW X6.

Još je neverovatniji uporedni test u kojem su se susrela dva gospodara terena – Land Rover Defender i tabač ski-staza Pisten Bully 600.

Istovremeno, pokušali smo da otkrijemo i šta je hibridni pogon doneo jednom "klasiku" kakav je Subaru Forester, kao i da li je Alfa Romeo Stelvio opravdao svoje ime na putu do Kopanika?!

Malo smo se bavili i klasikom na moderan način, kroz ekstremni tjuning modela MG B Abingdon Edition Roadster GT, ali i onom čistom "klasikom" gde se na testu našao Peugeot 205 Turbo 16.

Nismo zaobišli ni ljubitelje tehnike, koji mogu da sazanaju kako funkcioniše telemetrija u vozilima, te koji sve elektronski uređaji u vozilu sprečavaju udese.

Propratili smo jubilej u kojem Mazda proslavlja 100 godina postojanja, a naravno i lifestyle novitete, kroz modni editorijal u kojem je gostovao i novi Jeep Compass, ali i nevorovatni ručni sat Bugatti Chiron Tourbillion koji je izradila manufaktura Jacob&Co.

Iz sveta na dva točka donosimo test modela Aprilia RSV4 1100 Factory i Fantic Caballero 500 Scrambler Deluxe.

U rubrici Sport donosimo ekskluzivni izveštaj direktno sa trka Formule 1, kao i priču o novoj takmičarskoj seriji Extreme E.

Potražite novi, decembarski, TopSpeed magazina i u njemu pročitajte ono što ne možete pronaći na Internetu!

TopSpeed Team