BESPLATNO I NA SAMO JEDAN KLIK OD VAS: Izašao DRIVEin magazin #46

U avgustovskom izdanju prvog interaktivnog lifestyle magazina u Srbije - DRIVEin, moći ćete da pročitate...

U novom, 46. po redu izdanju magazina DRIVEin, prvog interaktivnog lifestyle magazina u Srbiji, imate priliku da pročitate test prvog električnog Porscheovog automobila – modela Taycan, koji smo vozili na stazi NAVAK centra.

Pored njega, družili smo se i sa kompaktnim Jaguarovim SUV modelom E-Pace, kao i sa nešto pristupačnijim modelima, kao što su Peugeot 208 i FIAT Tipo HB.

Ljubitelji dvotočkaša uživaće u prvom britanskom motociklu posvećenom tajnom agentu 007. Nakon ekskluzivnih Aston Martinovih modela, sada je tu i Triumph Scrambler 1200 Bond Edition.

Kao i uvek, rubrika Lifestyle obiluje interesantnim sadržajem, počevši od nautike i luksuzne jahte Tankoa T450, preko upoznavanja sa jednim od najromentičnijih belih vina u Srbiji – „Tamjankom“, pa do virtuelnog putovanja na Sejšele, tačnije superluksuzno Severno ostrvo koje može biti samo vaše, za oko 50.000 evra po danu!

Uz sve ovo, tu je još pregršt zanimljivih vesti, automobilskih premijera i lifestyle tema koje će pomoći da „pregurate“ ove letnje vrućine.

DRIVEin magazin – besplatno i na samo jedan klik od vas!

TopSpeed Team