200 STRANA uz 20% POPUSTA: Magazin TopSpeed i revija SAT Plus u kompletu! (VIDEO)

Idealan komplet za sve ljubitelje automobila – dva časopisa, 200 strana interesantnog sadržaja, a sve to uz popust od 20%!

Ukoliko se spremate na “godišnji“ ili ste možda već i krenuli, poželjno je da u trenucima odmora uz sebe imate spremnu i dobru literaturu.

Upravo zbog toga, spremili smo vam poseban komplet aktuelnog izdanja magazina TopSpeed, kao i novog broja revije SAT Plus, a taj komplet, pritom, dobijate i po nižnoj ceni!

Pogledajte video i saznajte o čemu se tačno radi!

Danas vam donosimo dobre vesti!Na kioscima je novi broj revije SAT Plus, a Mladen vam otkriva eksluzivno šta sve to možete pročitati. Uz njega možete potražiti i aktuelno izdanje TopSpeed - najbrži magazin. Za one koji žele da dođu do oba primerka pripremili smo poseban komplet - oba izdanja po nižoj ceni!Pogledajte video i saznajte o čemu se tačno radi!Potražite nas na kioscima širom Srbije! #topspeedmag #satplus Pratite nas:www.topspeed.rsTWITTER: http://twitter.com/topspeedmagazinFACEBOOK: http://facebook.com/topspeedmagazineINSTAGRAM: http://instagram.com/topspeedmagazineYOUTUBE: http://youtube.com/topspeedtvedition

Potražite nas na kioscima širom Srbije!

TopSpeed Team